Dr. Serbu | Despre
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Despre

Clinica noastră reprezintă un mediu cald, primitor, un mediu în care să te simți confortabil, un mediu care să-ți ofere siguranța și confortul de care ai nevoie. Avem răbdarea de a asculta fiecare întrebare care te frământă, avem experiența necesară de a-ți oferi răspunsul căutat, dar mai ales ne caracterizează empatia față de toți pacienții noștri.

Știm că este deosebit de importantă persoana ce îți va monitoriza întreaga sarcina sau cea ce te va ajuta să depășești coșmarul infertilității! Noi nu facem promisiuni, noi nu creem iluzii, noi oferim soluții și ne dăm silința să facem asta cât mai bine! Medicii clinicii noastre sunt în continuă perfecționare, participând la congrese și seminarii de profil, iar clinica noastră este dotată cu aparatură de ultimă generație!

Te așteptăm să te convingi că suntem o echipă ce încearcă să facă lucrurile diferit, ce crede în reușita fiecărui cuplu, o echipă pe care o onorează parcurgerea fiecărui drum în parte!

VALORILE NOASTRE

Empatie

Râdem alături de pacienții noștri, ne bucurăm împreuna cu ei de reușite, ne întristăm împreună cu ei când atingem limite ale medicinei ce ne împiedică să reușim ceea ce ne-am propus.

Compasiune

Nu am putea să fim doctori dacă nu am da dovadă de compasiune față de fiecare pacient în parte, dacă nu ne-ar emoționa și mișca fiecare succes sau eșec al lor.

Profesionalism

Fiecare pas pe care îl facem alături de pacienții noștri este caracterizat de profesionalism, întrucât considerăm acest aspect esențial.

Răbdare

Nu ne vom grăbi niciodată în discuțiile cu dumneavoastră, vom avea răbdarea necesară de a afla orice aspect esențial ce ne-ar putea ajuta în stabilirea unui diagnostic.

Pasiune

Ne caracterizează dragostea pentru profesiunea pe care ne-am ales-o, iubim ceea ce facem și ne străduim să resimtă și pacienții noștri acest lucru.

ECHIPA NOASTRĂ

dr-serbu-obstetrica-ginecologie-2

Dr. Serbu Virginia

Medic Primar Obstetrică Ginecologie

Dr. Șerbu Virginia

este un medic tânăr, însă cu foarte multă experiență în domeniul obstetricii, al ginecologiei și infertilității. A absolvit în 1998 cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității Ovidius din Constanța, apoi a încheiat perioada de stagiatură și rezidențiat în cadrul Spitalului Județean Constanța.

De-a lungul carierei sale, a adăugat competențe în ultrasonografie obstetrică și ginecologie și histeroscopie, fiind supraspecializată în tratamentul infertilității și în tehnici de reproducere umană asistată. Participă în continuare la congrese și seminarii de specialitate și este autorul mai multor lucrări de specialitate, întrucât consideră esențială o continuă formare a unui medic.

Pasiunea și dragostea pentru medicină au îndemnat-o să își aleagă această profesie, pacienții săi descriind-o ca un medic dedicat, calm și răbdător, dar mai întâi de toate profesionist.

medic-iliopoulos-nikolaos-img

Dr. Nikolaos Iliopoulos

Medic Primar Obstetrică Ginecologie

Dr. Nikolaos Iliopoulos

întregește echipa clinicii, fiind specializat în medicina morfo-fetală. Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Ovidius, Constanța, în 2008 a încheiat rezidențiatul în cadrul Spitalului Județean Constanța.

 

A continuat apoi o perioadă de supraspecializare în ecografie fetală în Londra, la King’s College Hospital, sub coordonarea Prof. Dr. Kypros Nicolaides, un nume de referință al medicinei morfo-fetale.

 

Tot în Londra și-a completat și paleta de competențe medicale, adăugând ecografia de prim trimestru ( dublu test), ecografia de morfologie fetală și procedrui minim invazive intrauterine (CVS și amniocenteză).

Ioana Ileana Petcu

Ioana Elena Petcu

Fertility Health Coach& Specialist Detox

Ioana Elena Petcu

Coachingul pentru fertilitate este o abordare relativ nouă, care capătă din ce în ce mai multă popularitate, pe măsură ce, din ce în ce mai multe femei probează beneficiile unei abordări integrative.

Mânată de dragoste pentru oameni, interes pentru sănătatea feminină și propria călătorie pentru restabilirea fertilității, după mai bine de 8 ani în care a fost asistent medical de obstetrică-ginecologie, a ales sa învețe, din perspectiva medicinii funcționale, tot ce se poate despre fertilitate, ca stare naturală de sănătate a organismului.

Munca unui Coach o completează pe cea a medicului curant, căruia nu-i permite timpul fizic, efectiv, să îndrume pacienta către obiceiuri alimentare sănătoase sau să-și schimbe stilul de viață.

Rolul Coach-ului este să învețe clienta despre importanța echilibrului tuturor aspectelor din viața sa, despre necesitatea unei varietăți de nutrienți esențiali pentru sănătate hormonală, menstruală, digestivă și restabilirea fertilității, să o inspire să facă mici modificări în rutina zilnică care-i vor permite să funcționeze la potențialul său maxim, să o motiveze să facă treptat, cu pași micuți, transformări durabile și de succes pentru îndeplinirea obiectivelor.

Monica

Monica Stere

Asistent medical generalist

Monica Stere

Monica este un asistent medical cu experiență în diferite arii ale medicinei, caracterizată de empatie și dorința de a fi alături de pacienți în întregul lor demers medical.
 
A absolvit cursurile Facultății de Medicină Ovidius Constanța, secția Asistență Medicală Generală în anul 2014. De atunci, înainte de a se alătura echipei clinicii Șerbu, a activat ca asistent medical pe secțiile de cardiologie, medicină internă, nefrologie și ginecologie ale Spitalului Județean Constanța.
 
În cadrul clinicii noastre, se remarcă ca o persoană dinamică, comunicativă, apropiată de pacienți și dornică de a se autodepăși pe plan profesional.